Det vidste du ikke om NAC
Det hele begyndte en kold vinterdag i 2015, hvor vi talte om mulighederne for at lave en gourmetbar, der hverken var tør, smagte dårligt eller var fyldt med kunstige ingredienser. Der måtte være andre end os, der ønskede en sund, nærende bar uden kunstige ingredienser.

NAC blev født ud af en masse forskellige tanker. For det første ville vi skabe en bar, der forstod den moderne kvinde og mand. En bar der ikke var pumpet med kunstige tilsætningsstoffer. Derudover ville vi skabe produkter man med god samvittighed kunne spise i stedet for frugt, fordi frugt langt fra mætter, er enormt sukkerholdig (æble, banan, pære, vindruer, appelsin) og dermed både påvirker blodsukkeret ’negativt’ og samtidig gør os sultne kort tid efter.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
Vi har valgt at source ingredienserne fra certificerede glutenfri producenter. Ikke fordi produkterne af den grund er sundere, men fordi kravene til producenterne dermed er ekstremt høje for at de overholder certificeringskravene. Det vil sige, at de skal leve op til strengere krav til adskillelse, produktionsmiljø og kvalitetsundersøgelser, i forhold til almindelige producenter. 

Vi har af samme grund ikke valgt at bruge udelukkende økologiske råvarer, da kvaliteten simpelthen er for svingende til, at vi kan overholde vores egne kvalitetsstandarder. Vi vil, når produkterne er tilstede, altid vælge økologisk, men vil ikke garantere at 95% af vores barer altid er økologiske, da vi så ville gå på kompromis med kvaliteten. Samtidig sourcer vi produkter fra dele af verden, hvor økologikontrollen er mindre udbredt eller slet ikke eksisterende. Derfor ville vi hellere undlade at skrive økologisk på vores barer, fremfor at postulere noget vi ikke kunne vide os sikre på.

Vi elsker design, lækkerhed og feel good mere end noget andet
Vi bliver glade, når vi ser noget der er veldesignet og ikke bare pakket ind. Vi elsker at gå ned til en lille butik og vælge et lækkert stykke tøj fremfor noget masseproduceret. Vi vil hellere købe lækker gourmet chokolade end den billige, der med garanti er produceret under meget kritisable forhold. Vi har gjort vores bedste til at indpakning, smag og feel good er optimeret i vores produkter. Fra lækre displaykasser til det krøllede miljøvenlige papir, når du har spist barerne. Vi har valgt en tynd folie, så miljøet skånes så meget som muligt og får den ikke produceret i Kina, men i Danmark, hvor miljø- og sikkerhedskrav overholdes.

Få delikate råvarer
Vi bruger få, men delikate råvarer. Dadler, Cashewnødder, Mandler, Macadamianødder, kakaomasse (100% chokolade), proteinchokolade (100% naturlig og uden sukker), 60% mørk chokolade, Mælkeprotein, Kokos, Dadelsirup, mynteolie, risprotein, havsalt og en lille smule solsikkeolie. Det er det!

Vi har testet barerne i over 18 måneder
Vores råvarer er nøje udvalgt på baggrund af 18 måneders test i vores hjemmekøkkener, i vores produktionsfaciliteters testkøkken og tilsidst i vores produktionsmiljø i Nordeuropa, for at finde den helt rigtige konsistens og smag. Det betyder en overraskende frisk bar, der holder godt over tid og ikke blive tør og kedelig efter få måneder.

Mælkeprotin og dadelsirup
Du vil sikkert med det samme se, at vi bruger mælkeprotein og dadelsirup i barerne. Begge råvarer er biprodukter fra henholdsvis sorteringen af dadler og osteproduktionen. Dadelsirup produceres typisk af dadler, der ikke er ‘pæne nok’ til at nå poserne i dit supermarked, mens mælkeprotein udskilles af vallen ved produktionen af ost. 

Men udover, at vi bruger biprodukter, så bidrager de hver især til barernes unikke smag og konsistens. I hver bar er der tilsat i lille dråbe dadelsirup. Den bidrager til at ensarte fugtigheden i baren, så den bliver ved med at holde sig saftig. Der er nemlig ikke noget værre end at få en tør bar efter træning eller i det hele taget, hvis du spørger os. Mælkeprotein bruger vi til to ting. For det første øger det proteinindholdet, så baren mætter og styrker dig. I mælken findes der mange sunde aminosyrer, der er med til at opbygge dine celler. For det andet har vi udviklet en unik proteinchokolade uden tilsat sukker. Vi bruger i stedet de søde toner fra mælken til at søde kakaoen med. På den måde har vi kunne gøre overtrækschokoladen på MINT og COCONUT ekstra tyk, uden at få sukkerindholdet til at eksplodere!